5.1.09

Δήλωση Παπαθεμελή για την απόπειρα δολοφονίας του Διαμαντή Ματζούνη

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του αστυνομικού» τονίζει σε δήλωσή του στα ΜΜΕ για την απόπειρα δολοφονίας του νεαρού αστυνομικού Διαμαντή Ματζούνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής. Και υπογραμμίζει: «Οι εξωελλαδικοί κύκλοι που στοχεύουν την αποσταθεροποίηση της χώρας μας μπορούν να επιχαίρουν γιατί από τη πλευρά μας κάνουμε το παν για να επιτύχουν τα σχέδιά τους.
Κουκουλοφόροι, πλιατσικολόγοι πάσης προελεύσεως και άλλα εγκληματικά στοιχεία ενεργοποιήθηκαν στο νοσηρό κλίμα που διαμόρφωσε η αδρανοποίηση των κρατικών ανακλαστικών και τροφοδότησε αγρίως η ασυνειδησία ορισμένων ΜΜΕ καθώς και η χλωμή καταδίκη ως και κάλυψή τους από πολιτικά κόμματα.
Η επί εβδομάδες «επικοινωνιακή» στοχοποίηση της Αστυνομίας ως εχθρού του λαού ήταν φυσικό να καταλήξει στο πρωϊνό αποτρόπαιο συμβάν.
Δεν αρκούν πια οι όποιες φραστικές καταδίκες. Επιβάλλονται μέτρα εξάρθρωσης του «κράτους των Εξαρχείων» με ότι αυτό σημαίνει».

1 σχόλιο:

Fotis Grontas είπε...

Αγαπητέ κύριε Παπαθεμελή, κατ΄αρχήν συγχαρητήρια για το blog σας. Δείχνει πως καταβάλετε σοβαρή προσπάθεια προσέγγισης των ανθρώπων που κινούνται στο διαδίκτυο. Θα πρέπει πάντως να σας ενημερώσω πως η τεχνική "υποστήριξη" δεν δύναται να υπερκαλύψει ιδεολογικά ελλείματα και αξιώσεις που θυμίζουν περισσότερο αναμνηστικές φωτογραφίες παρά στάση του παρόντος. Οι πολίτες δεν πέιθονται πια από την "τάξη" μήτε από ατραπούς που οδηγούν σε κοινωνίες μυρμηγκανθρώπων που ο καθένας είναι προσηλωμένος στο να κοιτά τη δουλειά του.
Σκεφτήκατε ποτέ πως αυτό που εσείς μπορεί να εννοείτε οργανωμένη κοινωνία για άλλους, (πολλούς άλλους)μπορεί να σημαίνει ασφυκτική καταπίεση;
Ο λαός, όπως συνήθως προσβλητικά συνήθως περιγράφεται το σύνολο των ανθρώπων που κατοικούν αυτή την χώρα, δεν είναι κοπάδι να τον μεταχειρίζεται μια δήθεν δημοκρατική πλειοψηφία.Επιθυμεί να βγεί στο φώς όχι με τις έτοιμες "λύσεις" σας , αλλά με την ελευθερία να αναζητήσει τις δικές του.

Τους πολιτικούς αγαπητέ,η κοινωνία σας έχει προσπεράσει προ πολλού, και το χειρότερο απ΄όλα είναι πως δεν δείχνετε να το αντιλαμβάνεστε.

Φαντασία κ. Παπαθεμελή, το μόνο όπλο που μπορεί να προσφέρει ελπίδα.

Με εκτίμηση,

Φώτης Σ. Γροντάς

Ελεύθερος έλληνας bloger

www.hellasonbottom.blogspot.com

ΥΓ. Μια σοβαρή ένδειξη δημοκρατικότητας θα ήταν να επιτρέψετε αυτό το σχόλιο να αναρτηθεί στο blog σας.