3.2.09

Για την μήνυση κατά του Αττίλα Ολγκάτς.

Σήμερα στις 12:30 μ.μ. η συνάντηση Παπαθεμελή με τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Σανιδά, για την μήνυση κατά του Αττίλα Ολγκάτς.
Σήμερα Τρίτη 3/2/09, στις 12:30 το μεσημέρι, συναντάται ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά.
Η συνάντηση που έχει προγραμματισθεί να γίνει στο γραφείου του ανώτατου δικαστικού λειτουργού, αφορά στην κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς κατά του Αττίλα Ολγκάτς στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών, πού έγινε στις 29/1/09 από τον κ. Παπαθεμελή.
Κατά την συνάντηση, ο κ. Παπαθεμελής θα θέσει υπόψη του κ. Σανιδά την πλήρη διάσταση των ποινικών, ηθικών αλλά και εθνικών παραμέτρων που προκύπτουν μετά την κατάθεση της μήνυσης κατά του Ολγκάτς, αλλά και κατά παντός φυσικού και ηθικού αυτουργού, στις δολοφονίες Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων από τα στρατεύματα του Αττίλα, το 1974. Ακόμη, θα ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την εξάντληση όλων των πτυχών στη διερεύνηση του τεράστιου αυτού εθνικού ζητήματος, αλλά και την επιτάχυνση των διαδικασιών για την όσο το δυνατόν ταχύτερη διεξαγωγή του ανακριτικού έργου της ελληνικής δικαιοσύνης, έτσι ώστε, πολύ σύντομα, να υπάρξει μια σαφής εικόνα από την πορεία της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: