10.3.09

Κοντά στον απεργό πείνας Τενέζο η Δ.Α.

Την πλήρη συμπαράσταση της Δημοκρατικής Αναγέννησης, στον αγώνα τουΘοδωρή Τενέζου, που βρίσκεται για 26η ημέρα σε απεργία πείνας μπροστά σταγραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενάντια στα καρτέλ που σακάτεψαν τηζωή και την επιχειρηματική του δραστηριότητά, μετέφερε στον απεργό, οεκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, κ. Σταύρος Βιτάλης.
Στην επίσκεψή του στον χώρο της απεργίας πείνας, ο κ. Βιτάλης, εξέφρασε τηνολόθερμη συμπαράσταση του κόμματος και του ιδίου στον κ. Τενέζο. Δεδομένουμάλιστα του γεγονότος ότι ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Α. βρέθηκε πρινμερικά χρόνια στις φυλακές των Διαβατών, επειδή ως Πρόεδρος των αγροτώντης Πέλλας και της Ημαθίας, πήγε κόντρα με τα συμφέροντα ενός άλλου καρτέλ,η συναντίληψη για την αναγκαιότητα όρθωσης ενός λόγου κάθετου απέναντι σεαυτήν την σύγχρονη μορφή δικτατορίας, ήταν κύριος παρανομαστής, στησυζήτηση του κ. Βιτάλη με τον κ. Καρνέζο.
Ο κ. Βιτάλης, ξεκαθάρισε στον απεργό πείνας ότι, με εντολή του Προέδρου τηςΔ.Α. όλες οι δυνάμεις του κόμματος, τίθενται στη διάθεσή του. Η ΔημοκρατικήΑναγέννηση παράλληλα, καλεί την Επιτροπή Ανταγωνισμού να βάλει σε άμεσηπροτεραιότητα την υπόθεση του Θοδωρή Τενέζου. Ακόμη, ζητά για μια ακόμηφορά από τον ελληνικό λαό να καταλάβει πως, όσο τα καρτέλ συνεχίζουν νααπομυζούν τις παραγωγικές δυναμικές αυτού του τόπου, ελέγχονταςπαράλληλα και την δικομματική πολιτική τάξη, προκοπή στην Ελλάδα δεν θαυπάρξει. Στις Δημοκρατίες, ο λαός έχει το πρώτο χέρι: Ας χρησιμοποιήσει αυτήτη φορά τη δύναμή του για το δικό του όφελος, το όφελος των παιδιών και τηςπατρίδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: