29.4.09

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συγκροτήθηκε κίνημα για την Ευρωβουλή. Στόχος το κλείδωμα του ονόματος της Μακεδονίας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29/4/09, στο ιστορικό γραφείο του αείμνηστου Προέδρου της Ενώσεως Κέντρου Γεωργίου Μαύρου, οι: Στέλιος Παπαθεμελής εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Πέτρος Σήρης εκ μέρους των Μακεδονικών Οργανώσεων, Κώστας Ζουράρης, Γιάννης Μαύρος και Γαβριήλ Αβραμίδης, αποφάσισαν να καλέσουν όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για τη συγκρότηση ενός πατριωτικού δημοκρατικού κινήματος που θα αντισταθεί στην κλιμακούμενη διάλυση του κοινωνικού ιστού και τη συνεχή υποχώρηση στα εθνικά θέματα.

Ως πρώτη πολιτική ημερομηνία έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και θα παλέψουμε για την ανατροπή της αντιλαϊκής, δήθεν φιλελεύθερης πολιτικής των ευρωπαϊκών ολιγαρχιών και ταυτοχρόνως θα επιδιώξουμε να κλειδώσουμε οριστικά το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Σταύρος Βιτάλης 6979112273

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τις ωραιότερες κυρίες της πολιτικής.

http://blogathinaios.blogspot.com/2009/04/blog-post_3581.html

Ο Θεός είναι Μεγάλος!!!!

Unknown είπε...

Καιρός ήταν .Αρκετά μείναμε απλοί θεατές να βλέπουμε το πλοίο ακυβέρνητο να κατευθύνεται στα βράχια. Κάποιοι έπρεπε να μπούν μπροστάρηδες να πιάσουν το τιμόνι και να αλλάξουν ρότα. Αρκεί όσοι αισθάνονται Έλληνες και όχι όσοι κατοικούν στον Ελλαδικό χώρο ή έχουν Ελληνική ταυτότητα, να ενωθούμε σαν μια γροθιά άσχετο με το τι υποστηρίζουν . Από ΚΚΕ μέχρι ΛΑΟΣ. Δεν πρέπει να διασπαστούν οι πατριωτικές δυνάμεις κατά την προσφιλή συνήθεια των Ελλήνων.Όλοι μια γροθιά . Και όχι μόνο στο Μακεδονικό αλλά και στο Κυπριακό Και στην Θράκη Και στο Αιγαίο και στα θέματα λαθρομετανάστευσης και θπογεννητικότητας και στους υπονομευτές καθηγτές πανεπιστημίων που με χρήματα του Ελληνικού λαού πριονίζουν το κλαδί που κάθονται και στο θέματα αφελληνισμού της εκπαίδευσης και δημιουργίας μιας γενιάς χωρίς Ελληνισμό μέσα της ξεκινώντας από τον συγχωρεμένο(;) ΑΝΕΚΔΙΉΓΗΤΟ Ράλη που κατήργησε την γλώσσα μας μέχρι τισ Μαριεττες και τισ Ρεπούσηδες , Ηρακλείδηδες καί όλα τα καλά παιδιά που κατευθύνονται απο τους συνεχιστές του δόγματος Κίσσινγκερ νεοταξίτες . Οργανώστε τον κόσμο όσοι έχουμε μείνει Έλληνες το φρόνημα να αγωνιστούμε και να ξεβρακώσουμε όλους τους προσκυνημένους πολιντικάντηδες της αρπαχτής και του πλιάτσικου , όλα τα γιουσουφάκια της Άγκυρας και των βραβείων Ιπεκτσί και τους παρατρεχάμενους των Αμερικανών και συνακόλουθους της Ντόρας.

mnk είπε...

http://2mnka.wordpress.com/2009/05/02/papa8emelis-tsipa/