31.5.09

Την Τετάρτη στις 8 μ.μ. η κεντρική προεκλογική ομιλία του ΠΑΜΜΕ

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου (Σταδίου και Αιόλου γωνία) , η κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος στην Αθήνα, από τους Στέλιο Παπαθεμελή και Κώστα Ζουράρι. Καλούνται όλοι οι φίλοι του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Παράλληλα, το Κόμμα Ελλήνων Συνταξιούχων (Κ.Ε.ΣΥ) προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του και όλους τους υποστηρικτές του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου (ΠΑ.Μ.ΜΕ) σε μια πανηγυρική Μουσικοχορευτική Βραδυά με ζωντανή ορχήστρα και πλήρες μενού φαγητού - ποτού, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009 στις 9 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑCROPOL (Ομόνοια). Θα παραβρίσκεται και θα μιλήσει στην εκδήλωση ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑ.Μ.ΜΕ Στέλιος Παπαθεμελής. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 211 115 73 90, 211 115 87 88, 6978 720342, 6946 436780. Τιμή Πρόσκλησης: 25 Ευρώ.

1 σχόλιο:

-=IMAGINOS=- είπε...

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε συμφωνώ απόλυτα σε όσα λέτε για τα εθνικά μας ζητήματα, αλλά θα ήθελα να γνωρίζω και τις θέσεις σας απέναντι στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα η οποία βρίσκεται σε έξαρση ακριβώς λόγω του ότι η Ελλάς δέχεται εκατομμύρια λαθρομεταναστών τους οποίους δεν ξέρει τι να τους κάνει και λογικό είναι αυτοί να εγκληματούν για να ζήσουν. Εκτός από αυτό το ερώτημα θα ήθελα να μου πείτε τι θα πράξετε για τους Έλληνες πολίτες που τους ανάγκασαν να ζήσουν σε γκέτο μέσα στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Περιμένω τις απαντήσεις σας και στα ανωτέρω ερωτήματα γιατί σαφώς η καθημερινότητα μας παρουσιάζει και αυτά τα προβλήματα τα οποία είναι το ίδιο σοβαρά με τα εθνικά μας θέματα νομίζω, για να λάβω τελικές αποφάσεις και εγώ και οι φίλοι και γνωστοί μου, όταν βρεθούμε πάνω από την κάλπη την Κυριακή.

Και ένα κρίσιμο ερώτημα τελευταίο. Για ποιο λόγο να ψηφίσω το ΠΑΜΜΕ και όχι το ΛΑΟΣ μιας και δε βρίσκω ουσιαστική ιδεολογική διαφορά άσχετα αν η Τζαβέλλα είναι μία πολύ κακή επιλογή του Καρατζαφέρη.

Σας ευχαριστώ πολύ και καλή επιτυχία στο ΠΑΜΜΕ.