12.5.09

Οι Βορειοηπειρώτες στηρίζουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο

Την ανοιχτή τους υποστήριξη στο Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, εκφράζουν με επιστολή τους οι Βορειοηπειρώτες, μέλη του Συλλόγου Αυτοχθόνων Κατοίκων των Ιονίων Παραθαλάσσιων Περιοχών Για την Προστασία της Περιουσίας .
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική επιστολή, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Γκούμας, αναφέρει:

"Σε μια τέτοια στιγμή, όπου ο Βορειοηπειρωτικός λαός, βιώνει την εγκατάλειψη από τη μητέρα πατρίδα και την υπεξαίρεση των περιουσιών του από την αλβανική κυβέρνηση, δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Μακεδονίας, για υπεράσπιση των δικαίων της μέσα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Όλοι πρέπει να θυμηθούμε αυτό που είπε ο μεγάλος Ιωνας Δραγούμης, πως αν σωθεί η Μακεδονία, θα σωθεί και η Ελλάς. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο, το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, μαζί με τα μεγάλα εθνικά θέματα, Μακεδονία, Κύπρος, Θράκη, θα θέτει επίμονα και σε
κάθε περίπτωση και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες, τόσο με τις περιουσίες τους, όσο και την με την υπόστασή τους γενικότερα. Στηρίζουμε τον υπερκομματικό αγώνα του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου για την είσοδό του στην Ευρωβουλή ελπίζοντας επιτέλους να δούμε το όνομα της Μακεδονίας μας, γραμμένο μπροστά στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Μακεδονία πονεί και την Κύπρο μας 2 φορές περισσότερο γιατί νιώθουμε στο πετσί μας τις συνέπειες της ασόβαρης πολιτικής απάθειας μας

Καλό αγώνα
Διεσώστε την αξιοπρέπεια του Έθνους
Όχι στην υποκλοπή της ιστορικής μας κληρονομιάς.

Ψήφο στην Ελλάδα δεν έχω
Έχω όμως Ελληνική ψυχή και εύχομαι στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να επιτύχει να εκλεγεί και να κλειδώσει την Ελληνικότητα του ονόματος μας.