25.5.09

Οι καταστηματάρχες στηρίζουν το ΠΑ.Μ.ΜΕ.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, στηρίζουν με ανακοίνωσή τους το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Επαρχίας Αλμωπίας, καλούνται τα μέλη του, να στηρίξουν τον αγώνα του ΠΑ.Μ.ΜΕ, «όχι μόνο γιατί ως Μακεδόνες έχουμε την υποχρέωση να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ιδιαίτερής μας Πατρίδας, αλλά ακόμη και διότι, στελέχη του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου, παρέμειναν ακατάπαυστα τα τελευταία 12 χρόνια δίπλα στα προβλήματά μας. Παλεύοντας μαζί μας, τόσο για τον περιορισμό του «χαρατσιού» της ΑΕΠΙ στην φτωχή και εγκαταλειμμένη ελληνική περιφέρεια ιδιαίτερα, όσο και για την κατάργηση του φόρου 2% στις μη τουριστικές ζώνες.

Καλούμε και τα μέλη του Σωματείου μας, αλλά και τους συναδέλφους καταστηματάρχες σε ολάκερη την Ελλάδα, να υπερψηφίσουν το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, για να συνεχίσει τον αγώνα του, τόσο στα εθνικά, όσο και στα κοινωνικά προβλήματα που καίνε τον τόπο μας»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα που να το στείλω και έτσι το γράφω εδώ... εχθές που έβλεπα Πρετεντέρη, τη στιγμή που σχολίαζε την κάρτα με την πρόθεση ψήφου και ενώ υπήρχαν μέσα τα κόμματα της Δράσης και του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου, τα προσπέρασε επιδεικτικά! Σχολίασε όλα τα υπόλοιπα εκτός αυτών των δυο. Σαν να μην ήθελε να μάθει ο κόσμος τα ονόματα τους. Την δεύτερη φορά, που ξανά αναφέρθηκε στην κάρτα, έκανε ακριβώς το ίδιο... ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!! Ακόμα χειρότερα οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί, δεν έκαναν ούτε μια παρατήρηση για την "παράλειψη"... τέτοια είναι η πολιτική τους παιδεία! Αν μπορέσετε και βρείτε το βίντεο της χθεσινής εκπομπής θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεμπροστιάσουμε τον κ Πρετεντέρη και αυτούς που ακολουθεί τις εντολές τους.