18.6.09

Μπακογιάννη: Καλωσορίζουμε τις "Μακεδονικές Αερογραμμές" στην Κέρκυρα

Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, εξακολουθεί να παραμένει στον κόσμο του. Τίποτε δεν κατάλαβε από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του κ. Δελαβάκουρα, το νέο εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ, ο οποίος, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ενημέρωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων θα γίνει δεκτός στην Ελλάδα μεταφερόμενος με σκοπιανό αεροπλάνο των «Μακεδονικών Αερογραμμών (ΜΑΤ)» στο πλαίσιο της συνόδου του ΟΑΣΕ που θα γίνει στις 27 Ιουνίου στην Κέρκυρα.

Έτσι καταργείται και η πάγια τακτική που ακολουθούσαν οι μέχρι τώρα ελληνικές κυβερνήσεις, να επιτρέπεται δηλαδή η διέλευση σκοπιανών αεροσκαφών από το FIR Αθηνών, αλλά να απαγορεύεται η προσγείωσή τους σε ελληνικά αεροδρόμια. Δίνοντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα στον Γκρουέφσκυ για να κερδίσει πόντους στο εσωτερικό, της χώρας τους, καθώς η προσγείωση στην Ελλάδα αεροσκάφους με τα διακριτικά της "Μακεδονίας" καταγράφεται ήδη ως επιτυχία από τα σκοπιανά ΜΜΕ.

Στο όνομα λοιπόν της λογικής Μπακογιάννη «business above all» (οι επιχειρήσεις κρατικές και ιδιωτικές στα Σκόπια πάνω από όλα) και παρά το σαφές μήνυμα των Ελλήνων αλλά και των Μακεδόνων ιδιαίτερα μέσα από τις κάλπες των Ευρωεκλογών, η ελληνική κυβέρνηση, συνεχίζει την πολιτική της κατηφόρα, γράφοντάς μας όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Μέσα λοιπόν από την ίδια λογική θα δούμε απόδοση τιμών στον κ. Μιλόσοσκυ και θα καταπιούμε το σάλιο μας υποδεχόμενοι επισήμως αυτή τη φορά το αεροσκάφος των «Μακεδονικών Αερογραμμών». Οι επαγγελματίες πατριώτες θα σιωπήσουν πάλι ή θα ξανατζογάρουν στην πολιτική αφέλεια του λαού εξαγοράζοντας τον λόγο τους-φόβητρο με αργύρια. Όσο για μας τους «μικρούς», για μια ακόμη φορά θα συνεχίζουμε να «φοβόμαστε για αυτά που θα γίνουν για μας χωρίς εμάς» με τον λαό να επιμένει στις ξαπλώστρες και στους καναπέδες και θα αναφωνήσουμε για μια ακόμη φορά για την «τιμή των όπλων: Αιδώς Αργείοι».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι βαθεια ανησυχη για αυτα που γινονται στον τοπο μου.Η φιλανδοποιηση της χωρας μας,δεν βλεπω σε τι θα οφελησει και εμας και τις επομενες γενιες.Μια θλιψη μονο νοιωθω γιαυτα που συμβαινουν τριγυρω μας.Ο Χριστοφιας στην Κυπρο,η Ντορα εδω και ο Γιωργακης,και γερασα και δεν εχω που να παω.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό λόγο πρέπει να διαφυλαχτεί η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, όταν ο λαός πού την κατοικεί είναι νεκρός μέσα στις πορνείες, τις μοιχείες, τις εκτρώσεις ( στυγνές προγραμματισμένες δολοφονίες ), την πολύμορφη αμαρτία, και την αποστασία από τον Ζωντανό και Αληθινό Θεό;

Κανένας δεν κατάλαβε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας; Για ποιο λόγο μαθαίνουμε την ιστορία, εάν δεν διδασκόμαστε από αυτή;