24.6.09

Οργανώνεται το ΠΑΜΜΕ στη Μακεδονία

Δίμηνη περιοδεία για την οργάνωση, στελέχωση και δικτύωση του Πανελληνίου Μακεδονικού Μετώπου σε όλη τη Μακεδονία, από την Καστοριά μέχρι τη Δράμα, ξεκινά από τις αρχές Ιουλίου, κλιμάκιο του ΠΑ.Μ.ΜΕ. με επικεφαλής τον εκπρόσωπο Τύπου του Κόμματος κ. Σταύρο Βιτάλη.

Ήδη έχει αποφασισθεί η έκδοση εφημερίδας του Μακεδονικού Μετώπου που θα διανέμεται σε όλη τη Μακεδονία, ενώ ετοιμάζονται για τη λειτουργία τους, τα πρώτα γραφεία του Κόμματος στη Κεντρική Μακεδονία.

Το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο, καλεί όλους τους φίλους της Μακεδονίας να συμπαραταχθούν στην υπερκομματική αυτή προσπάθεια, με στόχο την στήριξη του αγώνα ενάντια στην Σκοπιανή και διεθνή προπαγάνδα και φυσικά την ανάπτυξη θέσεων και προτάσεων για τον απογαλακτισμό της ελληνικής περιφέρειας, από τον ασφυκτικό έλεγχο του Αθηνοκεντρικού κράτους στις τοπικές οικονομίες. Όσοι από τους φίλους της Μακεδονίας, επιθυμούν να ενταχθούν στον αγώνα για την υπερκομματική αυτή συνένωση όλων των δυνάμεων υπέρ των εθνικών μας δικαίων, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6979112273 έτσι ώστε να ενημερωθούν άμεσα και φυσικά να συμμετάσχουν στην πατριωτική αυτή προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: