18.9.09

Στην Πελοπόννησο περιόδεσε ο Παπαθεμελής

Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος.

Ο κ. Παπαθεμελής, έδωσε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ της Κορίνθου και της Τρίπολης και συναντήθηκε με στελέχη του Κόμματος, τα οποία και κάλεσε να δώσουν τον καλό αγώνα για την πατρίδα και τον λαό μας.

«Δεν μπορεί να συνεχισθούν τα αδιέξοδα που αναπαράγουν ο δικομματισμός και τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα» είπε σε ομιλία του σε φίλους της Δημοκρατικής Αναγέννησης στην Τρίπολη, ο κ. Παπαθεμελής. Και υπογράμμισε: «Ο λαός πρέπει να δώσει λύσεις με την ψήφο του, στέλνοντας τη Δημοκρατική Αναγέννηση στο Κοινοβούλιο. Η ιστορία μας έχει αποδείξει από το παρελθόν ότι η συμμετοχή μας στην κεντρική πολιτική σκηνή άφησε μόνο έργο και καμία σκιά. Κανείς στην Δημοκρατική Αναγέννηση δεν πλούτισε από την πολιτική του δράση, ενώ η δική μας διαχείριση εξουσίας (νομοθετικές και λοιπές παρεμβάσεις μας, Παιδεία, Αστυνομία, Βορειοελλαδικός χώρος) άντεξε στον χρόνο. Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που δεν παζαρεύουμε τα εθνικά μας δίκαια, ούτε στη Μακεδονία, ούτε στη Θράκη, ούτε στην Κύπρο. Ο λαός ? επιτέλους - πρέπει να καταλάβει ότι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: