24.9.09

Στην Πιερία περιόδευσε ο Παπαθεμελής

Στην Πιερία περιόδευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής και παραχώρησε συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ της Κατερίνης.
Σε συναντήσεις που είχε με στελέχη και φίλους του Κόμματος ο κ. Παπαθεμελής, αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, τόσο στην τουριστική ανάπτυξη των παραλιακών της οικισμών ή οποία βασίζεται στο φιλότιμο και την εργατικότητα των κατοίκων, παρά στην βοήθεια που παρέχει το κράτος, όσο και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, με τις τιμές των προϊόντων τους.
Ο κ. Παπαθεμελής στη συνέχεια επισκέφθηκε Δήμους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, όπου και αναφέρθηκε στα προβλήματα της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής, αλλά και στις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην κατασκευή του κατά τα άλλα περίφημου Μετρό της Θεσσαλονίκης. Ακόμη ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης υπογράμμισε την άμεση ανάγκη για την κατασκευή νέων κρατικών νοσηλευτικών μονάδων, δεδομένου ότι τα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής της Πόλης, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: