2.9.09

Σε συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων καλεί η Δημοκρατική Αναγέννηση

Την κάθοδό της στις εθνικές εκλογές ανακοινώνει η Δημοκρατική Αναγέννηση καλώντας σε ισότιμη συνεργασία κόμματα, φορείς και προσωπικότητες του πατριωτικού χώρου.

Καλούνται όλες οι πατριωτικές δυνάμεις της πατρίδας και του λαού μας να συσπειρωθούν σε μια όσο το δυνατόν ευρύτερη συμπαράταξη, για να μπει επιτέλους φρένο στην κατρακύλα που έχει πάρει ο τόπος, από την διάλυση της οικονομίας, την όξυνση των εθνικών μας θεμάτων και την διαφθορά που κατατρώει τις σάρκες του πολιτικού συστήματος.

Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Τώρα είναι η ώρα για να δώσουν όλοι οι πατριώτες τα χέρια για να βγει η χώρα από την κρίση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αξιότιμε κ. Παπαθεμελή, πολλή καλή η ιδέα σας, όμως να ξέρετε ότι σήμερα στην κοινωνία μας υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είναι παρεξηγημένη και η οποία είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στους σημερινούς χαλεπούς καιρούς. Τα παιδιά και πολύ περισσότερο ο αρχηγός της, είναι αγνοί Έλληνες, χωρίς σκάνδαλα, χωρίς ιδιοτέλεια με αγάπη προς την Πατρίδα μας και έτοιμοι να δώσουν και την ζωή τους εάν χρειαστεί για τον κατακαήμενο τόπο μας. Ως εκ τούτου θα ήταν έντιμο εάν τους προσκαλούσατε και τους βάζατε επικεφαλής στο κάλεσμά σας. Όπως και να έχει το πράγμα οι Έλληνες Εθνικιστές θα υποστηρίξουν την Χρυσή Αυγή είτε μαζί σας, είτε μόνοι τους, που απ' ότι γνωρίζω θα διεκδικίσει την ψήφο του αγνού Έλληνα που πονάει την χώρα ετούτη. Να είστε καλά. Μετά τιμής, μια Ελληνίδα που αγωνιά για το μέλλον της Ελλάδος μας.