8.11.09

Η Δημοκρατική Αναγέννηση συνεχίζει τον αγώνα της.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Εθνικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Αναγέννησης που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, με κεντρικό αντικείμενο τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Κόμματος στο προσεχές και βραχυπρόθεσμο μέλλον.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Στέλιος Παπαθεμελής, τόνισε για μια ακόμη φορά στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου πως, «αγώνες όπως ο δικός μας δεν συναρτώνται με το εκλογικό αποτέλεσμα, συνεχίζονται, ο αγώνας συνεχίζεται» και ξεκαθάρισε ότι «η Δημοκρατική Αναγέννηση θα συνεχίσει να στέκεται όρθια στις δύσκολες εποχές που έρχονται για την πατρίδα μας».

Σημαντικότατες παρεμβάσεις έκαναν με ομιλίες τους καθηγητής Νεοκλής Σαρρής ο οποίος συνεχάρη τον κ. Παπαθεμελή για την «ηθική επιλογή του να είναι παρών σε μια εποχή βολέματος και αναχώρησης» και ο Πρέσβης ε.Τ. κ. Μάνος Μεγαλοκονόμος ο οποίος υπενθύμισε στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου πως «η πατρίδα έχει περάσει στην ιστορία της και άλλες φορές δύσκολες όπως η σημερινή καμπές, αλλά με το ψυχικό σθένος του λαού της κατάφερε και τις ξεπέρασε».

Στο πλαίσιο των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε η έκδοση του Πολιτικού Ομίλου για την Δημοκρατία και την πατρίδα «Πολιτική Ενημέρωση» να μετατραπεί σε περιοδικό, με πλούσια ύλη και εγγραφή συνδρομητών από όλη την Ελλάδα.

Το Εθνικό Συμβούλιο, εξέλεξε νέα Πολιτική Γραμματεία του Κόμματος, μέλη της οποίας είναι: Σπέντζος Νίκος, Αργυριάδης Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αλέξανδρος, Λέντζος Ηλίας, Παντούλας Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Βιτάλης Σταύρος, Γκέκας Δημήτριος, Μανωλάτος Διονύσιος, Τσιλίδου Ευδοκία, Θεοδωρίδου Έφη, Ανδρινόπουλος Ηλίας.

Από τη Βόρεια Ελλάδα εξελέγησαν: Κοσμίδης Γιάννης, Μαχάς Δημήτριος, Σαχινίδης Λάζαρος.
Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν: Κωνσταντινόπουλος Δημήτριος, Σουσάνης Σπύρος, Γρίβα Βασιλική, Καναπίτσα Κατερίνα, Πουλίτσης Πανάγος, Χαλκιόπουλος Aγγελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: