12.5.10

ΔΙΑΓΡΑΦΗ του πρώην εκπροσώπου τύπου

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του κόμματός μας ανήγγειλε την σύσταση νέου πολιτικού σχηματισμού υπό τον τίτλο «Πατριωτικό Μέτωπο».
Δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για το «ήθος» αυτής της πράξης από μέρους κάποιου που, ενώ υποτίθεται, ότι ανήκει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός μας, εργάζεται μέσω διαδικτύου για άλλον πολιτικό σχηματισμό!
Επί του παρόντος η Δημοκρατική Αναγέννηση επιθυμεί μόνο να υπενθυμίσει ότι ο αγώνας της ούτε ξεκινά ούτε σταματά στις κάλπες. Γι’ αυτό ακριβώς θα εξακολουθήσει να εργάζεται με συνέπεια και χωρίς εκπτώσεις για την συγκρότηση ενός ρωμαλέου κοινωνικού και πατριωτικού κινήματος. Γι’ αυτό ακριβώς θα εξακολουθήσει να είναι αρωγός κάθε προσπάθειας που θα έχει ως σκοπό την συγκρότηση ενιαίας πολιτικής έκφρασης του ευρύτερου χώρου στον οποίο ανήκουμε. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να γίνει ούτε με λαθροχειρίες ούτε με υπεξαιρέσεις ούτε με διαδικτυακές μεγαλοστομίες.
Ο κ. Σταύρος Βιτάλης, εδώ και καιρό, έχει θέσει τον εαυτό του εκτός του κόμματός μας. Με την τελευταία ενέργειά του, πολύ φοβόμαστε, ότι τον θέτει κι εκτός πραγματικότητας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/05/10

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από τη μαγιά θα ξεκινήσει η αλλαγή..

"Ου πόσοι,αλλά που..."