5.5.10

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πιστεύει ότι το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι οικονομικό. Έλλειμμα οικονομικό βεβαίως και υπάρχει. Όμως το έλλειμμα της χώρας είναι πρωτίστως ηθικό και πολιτικό.
Κι αυτό το έλλειμμα δεν μπορούν να το αναπληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν κι επί δεκαετίες το υπέθαλψαν.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ συμμετέχει εμπράκτως σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών, οι οποίοι επωμίζονται τις οφειλές ενός χρεωκοπημένου συστήματος που για χρόνια λειτούργησε ως κοινός κλεπταποδόχος.
Αυτές οι εκδηλώσεις δεν σχετίζονται με τις εγκληματικές πράξεις των γνωστών αγνώστων. Οι δικοί μας αγώνες δεν έχουν κουκούλες. Οι δικοί μας αγώνες έχουν πρόσωπο: το πρόσωπό μας. Το πρόσωπο όλων των Ελλήνων κι Ελληνίδων που καθημερινά μοχθούν.
Η πιο τίμια έκφραση των συλλυπητηρίων μας προς τους οικείους των τεσσάρων θυμάτων της κουκουλοφόρου ανανδρίας είναι ο εντοπισμός και η καταδίκη των δολοφόνων. Τώρα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/5/2010

1 σχόλιο:

Ανδρέας Ζαχαριάδης είπε...

Πρόεδρε,
Και τί κάνουμε; Εαν δεν γίνει κάτι άμεσα που θα οδηγήσει στην ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος που ματώνει την Ελλάδα δεν θα κάνουμε τίποτε άλλο παρα να ιδιωτεύουμε, όντας συνένοχοι στο έγκλημα. Θεωρώ πως πρέπει να εγκατασταθεί ο λαός, όλοι μας στην πλάτεία του συντάγματος και να μην φύγουμε από αυτή την ιδιότυπη κηδεία του πολιτικού συστήματος -που έχει οδηγήσει στην κατάλυση της Δημοκρατίας εδώ και πολύ καιρό- αν δεν αναιρεθούν τα μέτρα που σκοπό έχουν την οικονομική υποδούλωση των Ελλήνων στην Άγκυρα και το Βερολίνο. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε τα γερμανικά (σαξονικά) σκίτσα που έδειχναν την Ακρόπολη με τη Τουρκική σημαία με σχόλιο πως είναι ευτύχημα που μας αγόρασε η Τουρκία και τα σχόλια Αγγλοσαξόνων να μετονομαστεί η Ελλάς σε πρώην Οθωμανική Επαρχία.
Όλοι μαζί εννομένοι πρέπει να αιτήσουμε την ανατροπή όλων όσων πρόδωσαν και οδήγησαν την χώρα εδώ. Άμεση εισαγγελική παρέμβαση για επιστροφή του κλεμμένου χρήματος και έκπτωση των πολιτικών δικαιωμάτων των κλεφτών. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε πρόεδρε.

Με σεβασμό
Ανδρέας Ζαχαριάδης