4.11.10

Υποψήφιοι της Δημοκρατικής Αναγέννησης με το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά

Εκτός από τον κ. Νίκο Σπέντζο, οργανωτικό γραμματέα της Δημοκρατικής Αναγέννησης και υποψήφιο περιφερικό σύμβουλο του κεντρικού τομέα με το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά η Δημοκρατική Αναγέννηση στηρίζει και τις υποψηφιότητες των κάτωθι στελεχών της.

Αγαλλία Παναγούλα – Ανατολικός τομέας
Γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς Μικρασιάτες και αποφοίτησε από το Λύκειο της Ν. Φιλαδέλφειας. Το 1975 μετανάστευσε στην Σουηδία, όπου μαζί με τον σύζυγό της, δημιούργησε επιχείρηση εισαγωγής υφασμάτων. Συμμετέχει σε οικολογικές πρωτοβουλίες και έχει μελετήσει παιδοψυχολογία καθώς και το κοινωνικό σύστημα της Σουηδίας και τις πιθανές εφαρμογές του στην χώρα μας. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και από το 1988 διατηρεί με τον σύζυγό της εταιρεία προϊόντων ξυλείας.
Είναι μέλος του τομέα Γυναικών της Δημοκρατικής Αναγέννησης.
Τηλ. επικοινωνίας: 6945891539

Γεώργιος Κούρος- Κεντρικός τομέας
Γεννήθηκε στα Λαγκάδια Αρκαδία και μεγάλωσε στην Αργολίδα. Αξιωματικός εν αποστρατεία της Χωροφυλακής, διετέλεσε εκπαιδευτής σε όλα τα κλιμάκια της ιεραρχίας μέχρι του βαθμού του Αστυνομικού Διευθυντή έχοντας υπηρετήσει σε όλες τις υπηρεσιακές σχολές. Υπηρέτησε στην Προεδρία της Κυβερνήσεως, στο υπ. Εξωτερικών και το υπ. Δημοσίας Τάξεως. Είναι μέλος της Δημοκρατικής Αναγέννησης και δραστηριοποιείται στον τομέα Δημόσιας Τάξης και προστασίας του πολίτη.
Τηλ. επικοινωνίας: 6977984853

Θεόδωρος Ηλίαδης- Κεντρικός τομέας
Γεννήθηκε στην Αμαλιάδα και είναι κάτοικος Αθηνών. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και άσκησε την δικηγορία στην Αμαλιάδα αρχικώς και στην Αθήνα εν συνεχεία. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος, έγραψε 15 βιβλία και δημοσίευσε περισσότερα από 5000 άρθρα στον περιοδικό τύπο. Είναι μέλος της Ενώσεως Ελλήνων Λογοτεχνών και στέλεχος της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

Πανάγος Πουλίτσης- Δυτικός τομέας
Ηθοποιός & εκδότης, κάτοικος της Δυτικής Αττικής. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αναγέννησης και υπεύθυνος του τομέα Αθλητισμού.
Υπήρξε ενεργό μέλος του κεντρώου χώρου με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες για την Δημοκρατία και την τοπική Αυτοδιοίκηση.
Τηλ. επικοινωνίας: 6977870588

Σπύρος Βασιλείου – Δυτικός τομέας
Γενήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Περιστέρι. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Παντοίο Πανεπιστήμιο και Ιστορία τέχνης. Είναι συνταξιούχος του δημοσίου, πατέρας δυο παιδιών, συντηρητής μνημείων τέχνης και κατασκευαστής εκκλησιαστικών σκευών. Είναι στέλεχος της Δημοκρατικής Αναγέννησης.
Τηλ. επικοινωνίας: 6944277550

Στον δήμο Πετρούπολης στηρίζουμε τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πετρούπολης» και τους κυρίους Γιάννη Αλεξόπουλο και Νικήτα Φιλιππάκη.
Στον δήμο Κηφισιάς τον κ. Δημήτρη Δούση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: