12.4.11

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Φίλες και φίλοι
στην Δημοκρατική Αναγέννηση δίνουμε μια δύσκολη και μια άνιση μάχη. Δύσκολη γιατί εμείς μιλούμε για ιδανικά, όταν όλοι οι υπόλοιποι μιλούν για δανεικά. Και άνιση γιατί ο δικός μας λόγος φτάνει –όταν φτάνει- με πολύ μεγάλη δυσκολία στον πολίτη.
Εμείς, παρά τις δυσκολίες, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, πιστεύοντας ότι όχι μόνο «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», αλλά ότι η φωνή μας είναι η φωνή των πολλών, είναι η φωνή εκείνων που δεν έχουν φωνή.
Φίλες και φίλοι
στην Δημοκρατική Αναγέννηση μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί εμείς δεν συμμετείχαμε στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας και δεν εκποιήσαμε τις ιδέες μας σε κανέναν επιχειρηματία. Εμείς δεν υποστείλαμε ποτέ την σημαία του αγώνα μας.
Και σε αυτόν τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους. Χρειαζόμαστε όλους όσους πιστεύουν ότι η ενημέρωση δεν είναι συναλλαγή αλλά κοινωνική κατάκτηση που πρέπει να περιφρουρηθεί.
Εμείς από την μεριά μας με την αναβάθμιση της «Πολιτικής Ενημέρωσης» αυτό κάνουμε. Επιπλέον, με τον νέο μας ιστότοπο (http://www.danagennisi.gr/) θα έχουμε μια τακτική επαφή μαζί σας, πληροφορώντας σας για τις δραστηριότητές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: