3.2.12

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αναγέννησης που συνήλθε στην Αθήνα, κατέληξε στις ακόλουθες εκτιμήσεις:
*Κυβέρνηση και κατεστημένα κόμματα, λειτουργούν ως θυγατρικές της τραπεζικής ολιγαρχίας.
*Το πολιτικό σύστημα σάπισε, το προσωπικό του χρεοκόπησε και πρέπει να πάει σπίτι του. Όσοι κριθούν ένοχοι με όρους δικαιοσύνης πρέπει να παν φυλακή.
*Το ετοιμοθάνατο πολιτικό σύστημα αναπνέει με τεχνητή υποστήριξη. Οι εντολείς του το κρατούν στη ζωή, ώσπου να προετοιμάσουν το λαό να δεχθεί «λύση», κατ’ εικόνα και ομοίωση της καταρρέουσας.
Γνωστοί Ανανιστές, αθεράπευτοι εραστές της μονόπλευρης τουρκοελληνικής φιλίας, πανταχού παρόντες και τα ελλείποντα υπογραφών αναπληρούντες πανεπιστημιακοί, πολυώνυμοι εθνομηδενιστές, συσστρατεύονται σε «πρωτοβουλίες σωτηρίας». Παράπλευρα, εκ των ερειπίων τούποτε κραταιού ΠΑΣΟΚ, ξεμυτίζουν συναυτουργοί της καταστροφής, ευαγγελιζόμενοι αναιδέστατα και αυτοί την λύτρωσή μας από τα δεινά, τα οποία οι ίδιοι εισκόμισαν στην έρημη χώρα.
Αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο, δεν μπορούν να τον σώσουν. Τον εαυτό τους πασχίζουν να σώσουν.
*Τα ολέθρια σχήματα που επωάζονται για την χειραγώγηση των πολιτών εν όψει εκλογών, με τα αδίστακτα καθεστωτικά ΜΜΕ πρωταγωνιστούντα στην επιχείρηση, πρέπει να ανησυχήσουν και να αφυπνίσουν τους απελεύθερους των κατεστημένων κομμάτων. Οι απεξαρτημένοι πρώτον να μην παγιδευθούν και δεύτερον να επιβάλουν στους ικανούς, καλής μαρτυρίας να συσπειρωθούν σε ένα κατ’ αρχήν εκλογικό σχήμα, με στόχο την Βουλή και την Εξουσία. Η εποχή των κινημάτων διαμαρτυρίας έχει παρέλθει. Είναι προφανής η ανάγκη της συγκρότησης ενός Πατριωτικού Αντιμνημονιακού Κινήματος Εξουσίας με στόχο την απαλλαγή της χώρας απ’ τα κατάπτυστα μνημόνια, την απονομιμοποίηση του αμαρτωλού συστήματος, την διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας.
Δεν πρέπει ο λαός να αφεθεί στα χέρια των δημίων του.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση θα εξακολουθήσει να παλεύει για την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των αντιμνημονιακών δυνάμεων, οι οποίες μόνο ενωμένες θα βγάλουν τον τόπο από το τέλμα, ενώ αν εξακολουθήσουν διαιρεμένες και ασυντόνιστες  δεν θα μπορέσουν να κάνουν καλό στον τόπο και θα διαλυθούν στα εξ ων συνετέθησαν, πριν μάλιστα αγγελθούν οι εκλογές. Στην τελευταία απευκταία περίπτωση, οι πολλοί θα κλεισθούν στα σπίτια τους απέχοντας. Όσοι προσέλθουν,  θα ρίξουν άκυρο-λευκό, ή θα ξαναμαντρωθούν στις στάνες των χρεοκοπημένων κομμάτων, από τα οποία μόλις απελευθερώθηκαν. Ολόκληρη την ευθύνη θα έχουν οι απεξαρτημένοι που συνεχίζουν να «κοσκινίζουν χωρίς να ζυμώνουν».
 Η Δημοκρατική Αναγέννηση κατεβαίνει στις εκλογές με ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες.
Η χώρα έχει φοβερά συγκριτικά πλεονεκτήματα και ο λαός μας εκπληκτικές δημιουργικές δυνάμεις.
Είναι κατεπείγον ένα κίνημα εξουσίας που θα κάνει πράξη τον λόγο του τίμιου Νικολάου Πλαστήρα:
«Την Ελλάδα απ’ το αυτί θα την αρπάξουμε
και θα την σώσουμε
θέλει, δε θέλει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: