21.3.12

Ποια μηχανοργάνωση;

Από το 1996 έως σήμερα το Ελληνικό δημόσιο ξόδεψε 8 δισεκατομμύρια για έργα πληροφορικής-μηχανοργάνωσης και παρόλα αυτά σήμερα κατατάσσεται τελευταίο μεταξύ των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους δείκτες που έθεσε η Κομισιόν στο πλαίσιο «ψηφιακής στρατηγικής» (Digital Agenda) 2020.
Συνεχίζεται η λαθρεμπορία πετρελαίου,  ενώ υποτίθεται ότι ετέθη η διακίνηση υπό τον έλεγχο μηχανογραφικού συστήματος. Το ΙΚΑ έχει αποθέματα φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικό υλικό στις αποθήκες του, τα οποία αφήνουν να παρέλθει η ημερομηνία λήξης της ζωής τους και να απορριφθούν, ενώ δίνουν νέες παραγγελίες για να εισπραχθούν υπερτιμολογήσεις και προμήθειες. Δημόσιοι υπάλληλοι που η δράση τους θα μπορούσε να ελεγχθεί μηχανογραφικά, αφήνονται ελεύθεροι ώστε να χρηματίζονται ατιμώρητα.
Οφείλει η Κυβέρνηση και κάθε Κυβέρνηση να οργανώσει υπηρεσία περιστολής σπατάλης και ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ των καταχραστών του δημοσίου χρήματος.
΄Οσο δεν παραθερίζουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής οι απατεώνες που λυμαίνονται το Δημόσιο χρήμα, τη σημερινή κόπρο του Αυγεία, δυστυχώς θα την οσμιζόμαστε στο διηνεκές. Δεν χρειάζονται Ηρακλείς, έντιμοι δημόσιοι λειτουργοί χρειάζονται για να εφαρμόσουν τους νόμους.
Οι πολίτες δεινοπαθούν. Η οργή τους καθημερινά μεγαλώνει. Εάν παραμένουν απλοί θεατές μόνο της διαφθοράς και όχι της νέμεσης, τότε το καζάνι θα σκάσει και πολύ φοβόμαστε ότι η οργή του θα πέσει επί δικαίους  και αδίκους.
                                                             Χαράλαμπος Αργυριάδης
                                                                Εκπρόσωπος Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: