23.3.12

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΗ «Επιτροπή Δικαιωμάτων» του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε αίτηση της (αυτοαποκαλούμενης) «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» για την αναγνώρισή της ως νόμιμου σωματείου, μολονότι το Στρασβούργο είχε δικαιώσει τους αναιρεσίοντες.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, «διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων κ.λ.π.».
Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, δείχνουν να έχουν έρθει από άλλο πλανήτη. Αγνοούν, ότι στην Θράκη η Άγκυρα λειτουργεί, αντιστάσεως μη ούσης, ως κράτος εν κράτει. Αλωνίζει κυριολεκτικά, αναμειγνύεται στα εσωτερικά, τρομοκρατεί τους νομοταγείς Έλληνες μουσουλμάνους που αρνούνται να καταστούν όργανά της και εις πάσαν περίπτωση, χρησιμοποιεί κάθε «ρωγμή» για να χειραγωγήσει και να αναδείξει τους μουσουλμάνους της Θράκης κόντρα στη Συνθήκη της Λωζάνης σε εθνική σε πρώτη φάση και στρατηγική εν τέλει μειονότητα.
Πότε επί τέλους η Αριστερά θα καταλάβει την αδίστακτη επιθετικότητα του τουρκικού επεκτατισμού και τα φοβερά παιχνίδια του κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας μας; Η «προαγωγή» της μειονότητας της Θράκης σε τουρκική, είναι μέρος αυτών των σχεδίων και μόνον εθελοτυφλούντες δεν μπορούν να το κατανοήσουν.
Η Αριστερά δυστυχώς επιμένει να ανήκει σ’ αυτούς.
Κρίμα!


Δεν υπάρχουν σχόλια: