28.4.12

«Καθαρή ψήφο ενάντια στο καθεστώς κατοχής» ζητούν Παπαθεμελής και Καζάκης


Με έντονες επικρίσεις κατά του μνημονίου και όλων των κομμάτων που το στηρίζουν και με την εκτίμηση ότι καμία χώρα δεν ξεπέρασε ποτέ οικονομική κρίση παρά μόνο με το εθνικό της νόμισμα, παρουσιάστηκαν στη διακαναλική συνέντευξη του εκλογικού συνδυασμού «ΟΧΙ», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής και ο επικεφαλής του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης.
«Το ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ» εισάγει μια καινούργια έννοια στο κοινοβουλευτικό λεξιλόγιο. Λέγεται ισότιμη συνεργασία, χωρίς προσχώματα», τόνισε ο κ. Παπαθεμελής. Σημείωσε δε, ότι η Δημοκρατική Αναγέννηση είχε προσπαθήσει να πετύχει ευρύτερη συνεργασία με «κόμματα που είναι κατά της κατοχής», αλλά, όπως είπε, «κάποια καβάλησαν καλάμι και ζήτησαν υποταγή».
Ο κ. Παπαθεμελής υποστήριξε ότι στόχος του συνδυασμού «ΟΧΙ» είναι να μπει ταφόπλακα στη συγκυβέρνηση των 151 βουλευτών και στην κατοχή της Ελλάδος.
Από την πλευρά του, ο κ. Καζάκης υποστήριξε ότι «καμία χώρα δεν μπόρεσε να ανακάμψει από οικονομική κρίση χωρίς δικό της νόμισμα».
«Το εθνικό σου νόμισμα έχει τέτοια αξία όσο η σημαία σου. Εθνικό νόμισμα σημαίνει παίρνω στα χέρια μου την οικονομία μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης, συμπληρώνοντας ότι το ευρώ λειτούργησε καταστροφικά για την Ελλάδα.
«Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί και να αντιδράσει στις Σειρήνες και στις Κίρκες. Θέλουμε να μας στηρίξουν με τη ψήφο τους, θέλουμε να είμαστε η φωνή στη Βουλή, εκείνων που δεν έχουν φωνή», κατέληξε ο κ. Παπαθεμελής.
Πηγή: ΑΜΠΕ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΦΩΤΟ: Γ. ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: