28.5.18

Υπερεπείγον ζητούμενο στιβαρή ηγεσία και εθνική ενότητα

Του Στέλιου Παπαθεμελή*

Έχουν καταντήσει τη χώρα «σύμπλεγμα περιπεπλεγμένων περιπλοκών». Λείπει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα από τους αρμοδίους χειριστές των κρατικών υποθέσεων.

Όχι ότι οι έξω είναι σοβαρότεροι. Έσχατο δείγμα ο επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν. Εν αιθρία τού κατέβηκε να ξεστομίσει ρήματα άρρητα: «Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε μια λύση στο σκοπιανό». Ο Ζάεφ τον διέψευσε δηλώνοντας ότι «Εγώ θα το ήθελα πολύ, όμως πιστεύω ότι δεν είναι δυνατό». Το ημέτερονΥπΕξ κάλεσε τον Χάν «να σταματήσει να παρέχει λάθος εικόνα για διαπραγματεύσεις τις οποίες όπως όλα δείχνουν δεν κατανοεί». Για την ώρα φαίνεται ότι ο Χαν χάν-ει. Μακάρι να είναι και ο τελικός χαμένος της υποθέσεως.

Στο μεταξύ διάφοροι ακόρεστοι καθ’ έξιν παμφάγοι,αφυπηρετήσαντες από θέσεις που ασφαλώς δεν τίμησαν όπως ο πρώην Γ.Γ,. του ΝΑΤΟ λόρδος Ρόμπερτσον, ο πρώην Υπ.Εξ της ΕΕ Χαβιέ Σολάνα, ο πρώην Σουηδός πρωθυπουργός Καρλ Μπιλντ και άλλοι, «έπιασαν δουλειά». Προσελήφθησαν από το Ζάεφ, με το αζημίωτον προφανώς και «κοσμούν» την νεοσύστατη «Ομάδα της Αχρίδας», η οποία στοχεύει, όπως άλλωστε όλο το σκοπιανό σύστημα, να στηρίξει το όραμα της λεγόμενης «Μεγάλης Μακεδονίας» που περιλαμβάνει κατά τους επίσημους και διδασκόμενους στα σχολεία του βορεινού μορφώματος χάρτες πέραν της σκοπιανής επικρατείας την προσάρτηση της Βορείου Ελλάδος και της λεγόμενης Μακεδονίας του Πιρίν (Βουλγαρίας).

Τα Συλλαλητήρια απέδειξαν (και αν χρειαστούν και νέα θα αποδείξουν) κόντρα στις ποικιλώνυμες εγχώριες ελίτ ότι ο αγνός λαός είναι ανένδοτος στην παραχώρηση με οποιαδήποτε φόρμουλα του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.

Στους Αντίποδες, την μακρινή Αυστραλία, ο Ελληνισμός ορθώνεται ακοίμητος φρουρός των ιερών και οσίων της Φυλής.

Προ ημερών οι Ομογενείς μας εκεί απέσπασαν απόφασή των αυστραλιανών αρχών με την οποία απαγορεύθηκε στη σκοπιανή οργάνωση WorldMacedonianCongress, να χρησιμοποιεί τον Ήλιο της Βεργίνας διότι «αυτός αποτελεί εθνικό σύμβολο της Ελλάδος». Και προέτρεψε τους σκοπιανούς να απευθυνθούν στη Πρεσβεία της Ελλάδος στη Καμπέρα ως μόνη αρμόδια αρχή για τη χορήγηση αδείας χρήσης των ελληνικών συμβόλων».

Μπράβο στους Ομογενείς και ντροπή σ’ εμάς τους Γηγενείς!

Η καθημερινώς διογκούμενη πλημμυρίδα των (λαθρο)μεταναστών που μάς κατακλύζει μέσω Έβρου κατέλαβε εξαπίνης το πολιτικό μας προσωπικό που παρακολουθεί σαστισμένο τα γιγνόμενα. Οι τούρκοι εκτρέπουν τις ροές εξεπίτηδες προς Ελλάδα και τις αποτρέπουν προς Βουλγαρία εμποδίζοντας τα πλήθη αυτά να προσεγγίσουν την βουλγαρική μεθόριο. Το μεταναστευτικό παίρνει καθημερινά εκρηκτικές διαστάσεις επειδή ανοήτως εμείς εξακολουθούμε να διατηρούμε ανοικτά σύνορα. Ως πότε επιτέλους θα είμαστε «Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώστε»!

Στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης ζήσαμε το φαινόμενο ισλαμιστή, «εκλεγμένου ηγέτη», ο οποίος προέταξε τα γυναικόπαιδα της ομάδας του προκαλώντας τους πάντες και τους λεγόμενους «αλληλέγγυους» που απομάκρυνε με το αιτιολογικό ότι «στηρίζουν νέγρους»! Το είδος φαίνεται θα αναπαραχθεί με ταχύτητα όσο εμείς θα εμμένουμε σε ανοικτά σύνορα.

Να κλείσουν πάραυτα τα σύνορα! Να κατασκευασθεί – ολοκληρωθεί ο φράκτης στον Έβρο. Ο νεοοθωμανός είναι αδίστακτος, παραβιάζει βάναυσα τη συμφωνία της Βάρνας (αυτό έλειπε να τη σεβασθεί) πολλαπλασιάζοντας επί 300 τις ροές. Στους άμεσους στόχους του η πληθυσμιακή αλλοίωση της Θράκης για να προχωρήσει στα περαιτέρω. Ξυπνάτε Έλληνες. Ως και τον Δούρειο Ίππο του Οδυσσέα οικειοποιείται ο αναίσχυντος…

Αποψιλώνεται η ορεινή Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία από σπάνια αρωματικά και θεραπευτικά βότανα. Εισβολείς εξ Αλβανίας συλλέγουν συστηματικά τα πανάκριβα φυτά μεταξύ των την πρίμουλα (=λουλούδι τού Δαρβίνου) που έχει εκπληκτικές βρογχολυτικές ιδιότητες και η τιμή του αποξηραμένου φτάνει τις 50.000 €.

Ρίγανη, θυμάρι, τσάι του βουνού, πρίμουλα, γεντιανή και άλλα σπάνια βότανα συλλέγονται και εμπορεύονται από παρείσακτους γείτονες.

Αφελής ερώτηση: Πώς μπαινοβγαίνουν απαρατήρητοι και αόρατοι οι δράστες του εγκλήματος αυτού; 

Μύλος γίνεται με τις 2 γαλλικές φρεγάτες οι οποίες υποτίθεται με leasingθα ενίσχυαν μες στο καλοκαίρι το Πολεμικό μας Ναυτικό. Εξηγήσεις ανεξήγητες.

Το πρόσφατο ΚΥΣΕΑ ανέβαλε εξ άλλου την απόφαση και για την αναβάθμιση τών85 F-16 λόγω «μη εξευρέσεως» 400 εκ. €που υπολείπονται για το λογαριασμό τού 1,5 δισ. € .

Τελικά ή σύμμαχοι Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί κ.ά. είναι μαύροι τοκογλύφοι, στυγνοί Σάυλωκ, ή εμείς δεν ξέρουμε να πουλήσουμε μοναδικά και αναντικατάστατα «κομμάτια» όπως π.χ τη Σούδα και όχι μόνον;

Και όμως η συγκυρία μάς προσφέρεται να διαπραγματευθούμε ισχυρά ανταλλάγματα. Η Τουρκία είναι χαμένη για τη Δύση (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ισραήλ κλπ.). Μόνον ο ελλαδικός και ο κυπριακός χώρος μπορούν στο ακέραιο να αναπληρώσουν το γεωπολιτικό κενό που αντιμετωπίζουν οι Δυτικοί με την απώλεια της Τουρκίας. Και εδώ πρέπει να καταβληθούν ισχυρά και εξόχως σοβαρά ανταλλάγματα που θα καλύπτουν πλήρως την ασφάλεια τηςΕλλάδος και της Κύπρου.

«Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν».

Υπερεπείγον ζητούμενο στιβαρή ηγεσία και εθνική ενότητα.


Πρόεδρος Δημοκρατικής Αναγέννησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: